ANJA GRÖBEL TRAVEL COUNSELLORS

REISADVISEUR

Ruim 35 jaar werkzaam als reisadviseur. 14 jaar geleden ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen als franchisenemer bij Travel Counsellors, een professionele, dynamische club die mij alle mogelijkheden bieden om voor mijn klanten de best passende reis te vinden terwijl mijn zelfstandigheid als ondernemer voorop blijft staan. Door de jaren heen heb ik er al voor gezorgd dat vele mensen geweldige reizen hebben gemaakt naar de meest uiteenlopende bestemmingen, tot aan Antarctica toe. Mijn favoriete continent is Afrika, voor een safari op maat of een culinaire wijnreis door de wijnlanden bij Kaapstad MOET je bij mij zijn. Cruisen heeft ook al sinds enkele jaren mijn hart gestolen, maar ik ben ook iemand die geniet van het weekendje weg aan de kust of een leuke stad en een bijzonder hotel in Spanje dat net even anders is. Waar houd ik eigenlijk niet van ?! Reizen is mijn lust en mijn leven en zodra ik begin aan een reis, ben ik enthousiast en nieuwsgierig naar wat er komen gaat.

Door mijn jarenlange ervaring en het feit dat ik zelf veel reis, kan ik vooral ook uit eigen ervaring adviseren. Of klanten nu een luxe 5 sterren accommodatie zoeken of liever in een kleine sfeervolle tent in de Afrikaanse bush slapen, ik geef advies uit eigen ervaring. En dan gaat het natuurlijk ook om de locatie, de tip van dat ene leuke restaurantje waar de locals komen, die ene lodge waar de olifanten voor je deur komen drinken etc… Het gaat om net dat beetje extra dat er voor zorgt dat de reis onvergetelijk wordt. 
En ik blijf de wereld verkennen om mijn klanten telkens weer te kunnen inspireren ; de klant met zijn wensen staat bij mij centraal. Reizen is persoonlijk en dat is precies waar het bij mij om draait.

Laat je verrassen en neem contact met me op voor de mooiste reizen. 

Financiële bescherming 
Als franchisenemer van Travel Counsellors ben ik aangesloten bij een financieel stabiele organisatie die lid is van IATA en ANVR en is deelnemer bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor uw betaalde reissom financieel gewaarborgd is. 

Anja Gröbel Travel Counsellors
Pieterstraat 14, 6166 AR Geleen, T: 046 410 7385, E: anja@travelcounsellors.nl
www.travelcounsellors.nl

Op Social Media:

Heb je vragen?

Laat het ons weten en mail naar: anja@travelcounsellors.nl

Volg ons

Volg ons facebook of instagram en je bent altijd op de hoogte van acties.

Winkel aanbod

Een uitgebreid aanbod aan winkels en ondernemers voor u!