Rademakers Parket

PARKET VLOEREN MET EEN HELDERE, PERSOONLIJKE EN DUIDELIJKE AANPAK

Sinds de zomer van 2006 is Ger Rademakers, samen met zijn vrouw Angelique een eigen zaak begonnen en leggen ze, onder de naam Rademakers parket, allerhande parket-vloeren, alleen liefde is mooier. Wij hebben onze showroom aan de Marcellienstraat te Oud-Geleen. Graag nodigen wij u dan uit om, onder het genot van een kopje koffie, hier langs te komen voor advies op maat. Ook is het mogelijk om bij u thuis te komen met parket stalen voor een vrijblijvende offerte of advies.  De oorsprong van Rademakers Parket gaat ver terug, tot 1988 zelfs. 

Vanaf dat moment werd Ger Rademakers werkzaam bij de betere parket speciaalzaken in Limburg en heeft hier het vak geleerd en de nodige ervaring opgedaan. Sinds de zomer van 2006 is Ger, samen met zijn vrouw Angelique, zelfstandig geworden en leggen ze, onder de naam Rademakers Parket, allerhande parketvloeren. Van visgraatmotief tot blokmotief, van buitenparket tot het bekleden van een trap met parket, Rademakers Parket is met 25 jaar ervaring van alle markten thuis.Voor Rademakers Parket is het belangrijk dat zowel u als wij tevreden zijn met het product. Dus ook geen onverwachte kosten, gewoon duidelijk en eenvoudig zaken doen voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 

Wij verzorgen ook het onderhoud aan uw parket zoals: 

• Schuren en / of borstelen van parket

• Lakken of oliën van parket

• Inkleuren van vloeren

• Reparatie van parket

Bij Rademakers Parket bent u natuurlijk op de juiste plaats voor al uw vloeren we hebben een breed assortiment aan diverse soorten vloeren.

Een greep uit ons assortiment vloeren zijn: 

• Laminaat vloeren

• Houten vloeren

• Kurk vloeren

• PVC vloeren

Trappen

Iedere trap is anders dus vereist een traprenovatie een persoonlijke aanpak. Rademakers Parket beschikt over een uitgebreid assortiment aan materialen zodat we samen met u de juiste uitstraling van uw trap kunnen bepalen. Alle trappen zijn geschikt voor traprenovatie. Graag laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn .

Rademakers Parket 
Marcellienstraat 14, 6166 CR Geleen, T: 046 475 7286, E: info@rademakersparket.nl
www.rademakersparket.nl

Openingstijden:
Wij werken op afspraak en komen graag met stalen bij u langs.

Op Social Media:

Heb je vragen?

Laat het ons weten en mail naar: info@rademakersparket.nl

Volg ons

Volg ons facebook of instagram en je bent altijd op de hoogte van acties.

Winkel aanbod

Een uitgebreid aanbod aan winkels en ondernemers voor u!